Bio termékek,bio kozmetikumok webáruháza

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Top termékek

HealthAid Tőzegáfonya …

HealthAid Tőzegáfonya Cranberry 5000mg 60db (2-havi kiszerelés) Ár: 5 700 Ft
Új

HealthAid BABY-VIT CSEPP 25 ml

HealthAid BABY-VIT CSEPP 25 ml Akciós ár:
3 000 Ft helyett
2 540 Ft
Új

Maria Treben Svédkeserű 500 …

Maria Treben Svédkeserű 500 ml - sáfránnyal alkoholmentes Akciós ár:
6 869 Ft helyett
5 601 Ft
Új

HealthAid …

HealthAid MULTIVITAMIN+MINERAL A-Z (3 havi kiszerelés) Ár: 6 200 Ft
Új

Eco-Cosmetics Hajlakk …

Eco-Cosmetics Hajlakk gránátalmával és a goji bogyó olajjal -150 ml Ár: 2 960 Ft
Új

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

A HIALURONSAV - Miért is van rá szükség?

2013.01.31.

A HIALURONSAV - Miért is van rá szükség?

A hialuronsav glükoz-amino-glikánok csoportjába tartozó nagy molekula tömegű poliszacharid, amelynek a legfőbb jellemzője, hogy igen sok vizet képes megkötni: saját tömegének több, mint 1.000-szeresét!

Ebből adódóan, fő feladata az, hogy természetes hidratáló gélként belülről biztosítja: - a bőr és a kötőszövetek víztartalmát, ezáltal rugalmasságát, fiatalságát - ízületi folyadékok viszkozitását, ez által csökkenti súrlódást az ízületekben a porcok felszínén, így védi a porcokat a mechanikai traumákból adódó "kopás" ellen, ezzel hozzájárul az ízületek rugalmasságához, mozgékonyságához.

Mi történik, ha csökken a hialuronsav termelés a szervezetben?

A hialuronsavat a kötőszöveti  sejtek és az ízületekben a hialinporc sejtek folyamatosan termelik, de az életkor előre haladtával vagy betegség  következtében termelődése folyamatosan csökken, ezért:

- a bőr és a bőr alatti kötőszövetek  rugalmassága - fiatalossága - csökken,

- az  ízületi folyadékok viszkozitásának és mennyiségének csökkenésével gyakoribbá  válnak a kopásos eredetű, fájdalmas ízületi gyulladások.

A HIALURON a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja  és feltölti a sejtek kőzött lévő állományt. A meglévő kollagén rostok közötti  keresztkötéseket állítja helyre, a kollagén és elasztikus rostokat újraképzésre  serkenti. A kollagén és az elasztikus rostok biztosítják a bőr rugalmasságát és  feszességét.

A Hialuron direct kapszula klinikailag tesztelt, természetes  eredetű hialuronsavat (Hyal-Joint )  tartalmaz, amelyet a világ egyik leghíresebb spanyol, bio-gyártója, a  BIOIBERICA állít elő természetes alapanyagokból (testrokon), egy újfajta szabadalmaztatott eljárással. A hialuronsav hatásos,  emberi szervezetbe való pótlása eddig  csak injekciós formában történt.

Egy új technológia,  amely eredményt hozott : Hyal-Joint™

Téves az a  gondolkodás, hogy minden hialuronsav készítmény egyforma.                

A Bioiberica áttörést ért el a bélrendszeren keresztül felszívódó hialuronsav kutatásban (mert a világon  folyó kutatások, amelyek a bélrendszeren keresztül való felszívódásra irányultak, nem  hoztak gyakorlati eredményt), ezért a megfelelő molekula izolálására a  természetes eredetű alapanyagban találta meg a megoldást, egy újfajta szabadalmaztatott eljárással,  melynek eredménye a Hyal-Joint™  nevű hatóanyag, kapszula formájában

A világhírű BIOIBERICA által előállított, klinikailag tesztelt Hyal-Joint nevű  vegyületnek köszönhetően most kapszula formában is pótolható!

TOVÁBB >>>

vissza