Az azonnal felszívódó magnézium - Csendes éjszaka nyugodt pihentető alvás?

2014.07.04.

Az azonnal felszívódó magnézium - Csendes éjszaka nyugodt pihentető alvás?

A Magnézium Goodnight olaj spray a jó megoldás!

Az emberek többsége küzd a rossz alvással, közel felénél csak 6 óra, vagy még kevesebb az éjszakai alvás. Öt emberből négy panaszkodik a kialvatlanságra, a „mérgező alvás”-ra, melynek következtében másnap reggel fáradtabbnak érzik magukat, mint alvás előtt.

Nagy segítséget jelenthet, ha kéznél van a magnézium, annak hiánya is rossz alváshoz, az izomgörcshöz vezethet.

A BetterYou angliai cég által összeállított Magnézium Goodnight Olaj Spray transzdermális magnézium segíti a pihenést, lazítja az izmokat, csökkenti a nyugtalanság érzetet elalvás előtt.

A magnézium olaj hatalmas segítség a mély alvás és a kipihent ébredés érdekében, jobb mint az altatók, gyógyszerek, mesterséges szerek használata, melyeknek számos mellékhatást is okozhatnak.

A Magnézium Goodnight Olajat közvetlenül a bőrszövetre fújva behatol a sejtekbe, itt azonnal pótolni tudja az elveszett magnéziumot, amely a mai modern táplálkozás és életmód következtében elveszett.

A magnézium olaj hatását erősítik a hozzáadott esszenciális olajak, mint a kamilla, a muskotályzsálya, bergamot, amelyek a nyugodt és pihentető alvást biztosítják. Növelheti még a hatást, ha a magnézium pelyhet is alkalmazunk láb vagy testfürdőnek.

Andrew Thomas a BetterYou alapítója és ügyvezetője is megfogalmazta, hogy a szervezetnek szüksége van a magnéziumra, de az alacsony magnézium szintű nyugati étrend ezt nem tudja teljesen biztosítani. A magnézium szintet nehéz orvosolni a hagyományos tablettákkal, amelyek egyszerre nagy adagot juttat a szervezetbe, pedig a kis rendszeres mennyiség lenne a megfelelő.

Az angliai Cardiff Egyetem (2011) vizsgálataiban megmutatta, hogy mennyire jól szívódik fel a magnézium a bőrön keresztül, gyorsabban és magasabb szintet lehet vele elérni, mint a szájon át szedhető készítményekkel.

http://www.ecobiobolt.hu/termekek/markaink-betteryou-18772/18772/ 

vissza

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Megosztás

Akciós termékek

HealthAid MENOVITAL 60db …

HealthAid MENOVITAL 60db AKCIÓ! Akciós ár:
6 300 Ft helyett
5 199 Ft
Új

AKCIÓ Maria Treben …

AKCIÓ Maria Treben Svédkeserű 200 ml - sáfránnyal alkoholmentes Akciós ár:
4 470 Ft helyett
3 556 Ft
Új

AKCIÓ HealthAid CIDER TRIM …

AKCIÓ HealthAid CIDER TRIM 90db Akciós ár:
5 300 Ft helyett
4 600 Ft
Új

AKCIÓ HealthAid CoffeeSlim …

AKCIÓ HealthAid CoffeeSlim 60db Akciós ár:
7 400 Ft helyett
6 350 Ft
Új

AKCIÓ HealthAid OSTEOFLEX …

AKCIÓ HealthAid OSTEOFLEX PLUS 55MG HYALURONNAL 30db Akciós ár:
8 700 Ft helyett
7 000 Ft
Új