Bio termékek,bio kozmetikumok webáruháza

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Ingyen házhozszállítás

15.000 Ft feletti vásárlás esetén DÍJMENTES a házhozszállítás!

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK: futárszolgálattal, postai úton, Pick Pack Pontokban országszerte, személyes átvétel a Budapest belvárosában (a Nyugati palyaudvarnál).

Szállítási költség futárszolgálattal egységesen a megrendelés összegétől függően:

  • 15 000 Ft-tól:                              0 Ft
  • 1 Ft-tól - 14999 Ft-ig:             1.000 Ft + ÁFA

Utánvétel fizetési költség: 500 Ft + ÁFA (ha bankkártyával vagy előreutalással fizeti, akkor 0 Ft).

Futárral történő kézbesítés hétköznap 8 és 18 óra között várható. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok plusz szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Megrendelését a GLS futárszolgálattal juttatjuk el az Ön által megadott címre, a visszaigazolásnak megfelelő összeget a futár számára készpénzben kell kiegyenlíteni.

A vásárló köteles a küldeményt a átvételkor tételesen ellenőrizni és a hiánytalan teljesítést az átvételi elismervény aláírásával nyugtázni. Ezt követően a szolgáltatónak nem áll módjában a vásárló hiányosságra vonatkozó reklamációját elfogadni. Ha a csomag a kézbesítéskor sérült, akkor a vásárló köteles jegyzőkönyvet felvetetni az átadóval és a küldeményt vissza szolgáltatni a szolgáltatónak. Ennek elmulasztása esetén vásárló a szolgáltató felé további követeléssel nem élhet.

Amennyiben az áru átadása a vásárló hibájából hiúsul meg (nem gondoskodik az árunak a megjelölt időben történő átvételéről), akkor köteles a szolgáltató ezzel összefüggő többletköltségét (pl. áru visszaszállítása, újbóli kiszállítása, stb.) megtéríteni.

A megrendelt termék(ek)et csomagolva szállítjuk ki a vevőnek.

Szállítási határidő: a megrendelést követően 1-8 munkanap, átutalásnál vagy bankkártya fizetéskor a fizetendő összeg beérkezésétől számítva.

Fizetési módok: készpénzzel az áru átvételekor, bankkártyával a webáruházunkban, illetve banki átutalással.