Bio termékek,bio kozmetikumok webáruháza

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

AKCIÓ Furby Cool interaktív plüssfigura - sárga

AKCIÓ  Furby Cool interaktív plüssfigura - sárga
AKCIÓ  Furby Cool interaktív plüssfigura - sárga
Új
Értékelés:

Cikkszám: 7779894

Furby Cool interaktív plüssfigura - piros színű

AKCIÓ!!! Eredeti ára: 24.990 Ft, akciós ár a készlet erejéig!

FURBY TV REKLÁM

Használja ki ezt a vissza nem  térő alkalmat, hogy az igazi Furby interaktív plüssjátékot ajándékozzon gyermekének, rendkívül  kedvezményes áron!

6+ gyerekeknek

FURBY,  a 2013-as esztendő egyik legnagyobb játék újdonsága megérkezett!

A gyerekek megetethetik, beszélhetnek hozzó, csiklandozhatják, zenélhetnek neki vagy akár fejre is fordíthatják, s FURBY válaszol! De figyelem – mert FURBY olyan személyiséget vesz fel, ahogyan foglalkoznak vele! Vajon milyenné válik majd FURBY? Ez csak attól függ, hogy hogyan és mennyit játszanak vele.

FURBY TV REKLÁM

Az első találkozáskor, FURBISH nyelven beszél, viszont  minél többet játszanak vele, annál több Angol szót fog mondani. FURBY reagál az érintésre, a  gyerekek simogathatják FURBY fejét, csiklandozhatják a pocakját, vagy húzhatják a farkát.  Válaszol ha beszélnek hozzá, s ha zenét hall….akkor táncol a ritmusra. Ha éhes akkor meg kell etetni akár a csőrén keresztül, akár virtuálisan. Sőt szivesen mulat együtt és beszélget  a többi FURBY-vel, hiszen érzékelik egymás jelenlétét és ha szimpatikusak egymásnak egy rövid kis dalt is elénekelne. De soha sem szabad elfelejteni: FURBY-nek megvan a saját személyisége!

A gyerekek ingyenes app-okat tölthetnek le, hogy könnyebben le tudják fordítani a FURBISH nyelvet, mi több virtuálisan megetethető  FURBY-t, a kiválasztott étellel. Sőt egyéb más interaktív tulajdonságokkal is találkozhatnak a gyerekek

Mérete: 18 x 12 x 20 cm.

 

Ár: 24 990 Ft
+ Véleményt írok

#1 - lugosi istvánné2018.10.21. 14:41

Üdvözlöm!Tképpen mennyi az akciós ára, mert nem látom! Érdeklődnék, hogy nagyobb méretben kapható.-e?
Köszönöm