Bio termékek,bio kozmetikumok webáruháza

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

AKCIÓ Furby interaktív plüssfigura - kék

AKCIÓ Furby interaktív plüssfigura - kék
Új
Értékelés:

Cikkszám: 7779893

Furby Cool interaktív plüssfigura - piros színű

FURBY TV REKLÁM

Használja ki ezt a vissza nem  térő alkalmat, hogy az igazi Furby interaktív plüssjátékot ajándékozzon gyermekének, rendkívül  kedvezményes áron!

6+ gyerekeknek

FURBY,  a 2013-as esztendő egyik legnagyobb játék újdonsága megérkezett!

A gyerekek megetethetik, beszélhetnek hozzó, csiklandozhatják, zenélhetnek neki vagy akár fejre is fordíthatják, s FURBY válaszol! De figyelem – mert FURBY olyan személyiséget vesz fel, ahogyan foglalkoznak vele! Vajon milyenné válik majd FURBY? Ez csak attól függ, hogy hogyan és mennyit játszanak vele.

FURBY TV REKLÁM

Az első találkozáskor, FURBISH nyelven beszél, viszont  minél többet játszanak vele, annál több Angol szót fog mondani. FURBY reagál az érintésre, a  gyerekek simogathatják FURBY fejét, csiklandozhatják a pocakját, vagy húzhatják a farkát.  Válaszol ha beszélnek hozzá, s ha zenét hall….akkor táncol a ritmusra. Ha éhes akkor meg kell etetni akár a csőrén keresztül, akár virtuálisan. Sőt szivesen mulat együtt és beszélget  a többi FURBY-vel, hiszen érzékelik egymás jelenlétét és ha szimpatikusak egymásnak egy rövid kis dalt is elénekelne. De soha sem szabad elfelejteni: FURBY-nek megvan a saját személyisége!

A gyerekek ingyenes app-okat tölthetnek le, hogy könnyebben le tudják fordítani a FURBISH nyelvet, mi több virtuálisan megetethető  FURBY-t, a kiválasztott étellel. Sőt egyéb más interaktív tulajdonságokkal is találkozhatnak a gyerekek

Mérete: 18 x 12 x 20 cm.

 

Ár: 24 990 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!