Bio termékek,bio kozmetikumok webáruháza

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

AKCIÓ HealthAid OSTEOFLEX PLUS 55MG HYALURONNAL 30db

AKCIÓ HealthAid OSTEOFLEX PLUS 55MG HYALURONNAL 30db
Új
Értékelés:

Cikkszám: 245742

Az ízületi gyulladás fájdalmat okozhat a nyakban, a háton, a könyökben és főként a térdben. Leggyakrabbanaz idősek és a sportolók szenvednek tőle, akiknek elhasználódtak az ízületeik. Az ilyen fájdalmak enyhítésérefejlesztették ki az OSTEOFLEX PLUS tablettát, amely a C-vitamin, a kurkuma és a nagy mennyiségű Glükozamin, Kondroitin és 55 mg Hialuronsav optimális formulája.

glükózamin elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az

izületek megfelelı mozgathatóságát. Hozzájárul a porc fő szerkezeti felépítéséhez és

fenntartásához, így fontos szerepet játszik az ízületi porcok épségének megőrzésében és

regenerálódásában.

kondroitin-szulfát elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az izületek megfelelőmozgathatóságát.

A hialuronsav a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag. Legfőbb jellemzője, hogy igen sok vizet képes megkötni: saját tömegének ezerszeresét. Jelentős összetevője a bőr kötőszöveteinek, az izmoknak és az ízületi folyadéknak. A hialuronsav biztosítja a bőr és a kötőszövetek víztartalmát és rugalmasságát és nem mellesleg az ízületi folyadékok viszkozitását, csökkenti a súrlódást a porcok felszínén, így védi a porcokat a mechanikai traumákból adódó kopás ellen, ezzel hozzájárul az ízületek rugalmasságához, mozgékonyságához.

Ha csökken a hialuronsav mennyisége a szervezetben csökken a bőr és a bőr alatti kötőszövetek rugalmassága és gyakoribbá válhatnak a kopásos eredetű ízületi gyulladások.

Az OSTEOFLEX PLUS kapszulát ajánljuk: Azoknak, akik ízületi gyulladásban szenvednek. Idős embereknek,akiknek táplálniuk kell az ízületeiket és újra kell építeniük a porcokat, hogy hajlékonyak maradjanak.Azoknak, akik fájdalmat, merevséget, vagy duzzanatot tapasztalnak az ízületeikben (főként a térdükben).Azoknak, akik ízületi gyulladás jellegű fájdalmat éreznek a hátukban és a nyakukban. Sportolóknak, akiknekszükségük van extra támogatásra ahhoz, hogy megóvják ízületeiket a sérüléstől.

A hialuronsav a szervezetünkben is megtalálható természetes anyag. Legfőbb jellemzője,

Adagolás: napi egy tabletta bevétele javasolt főétkezés közben.

Nettó tömeg: 30 db tabletta: 51 gramm (1700mg/tabletta).

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: Glukózamin-szulfát 500 mg, melyből szabad glukózamin 390 mg, Kondroitin-szulfát 400 mg, C-vitamin 100 mg 125%*RDA, Kurkuma por 100 mg, Hialuronsav 55 mg, Mangán 2 mg 100%*RDA.

*RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Akciós ár: 8 700 Ft helyett 7 000 Ft
Akció ideje: 2019.04.14 - 2019.07.31
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!