Bio termékek,bio kozmetikumok webáruháza

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Top termékek

AKCIÓ Maria Treben …

AKCIÓ Maria Treben Svédkeserű 500 ml - sáfránnyal alkoholmentes Akciós ár:
6 869 Ft helyett
5 601 Ft
Új

Eco-Cosmetics Hajlakk …

Eco-Cosmetics Hajlakk gránátalmával és a goji bogyó olajjal -150 ml Ár: 2 960 Ft
Új

Eco-Cosmetics HAJHAB …

Eco-Cosmetics HAJHAB gránátalmával és a goji bogyó olajjal – 150 ml Ár: 2 960 Ft
Új

ALTÁJI MUMIJÓ - 30 db …

ALTÁJI MUMIJÓ - 30 db tabletta - 3.000ért! Ár: 3 000 Ft
Új

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

AKCIÓ Maria Treben Svédkeserű 500 ml - sáfránnyal alkoholmentes

AKCIÓ Maria Treben Svédkeserű 500 ml - sáfránnyal alkoholmentes
Új
Értékelés:

Cikkszám: 1242451

Egy régi tradicionális háziszer, amely a háztartásokban már hosszú évek óta sokrétű felhasználása ismert.

Gyerekek és felnőttek részére, vagy akik csak egyszerűen nem akarnak alkoholt fogyasztani, egy különleges gyártási folyamatnak köszönhetően képesek vagyunk egy alkoholmentes svédkeserű felkínálására is. Összetevői megegyeznek a hagyományos svédkeserűével.

Iváshoz lehet vízzel, teával vagy gyümölcslével is hígítani.

Tartalmazza többek között: angelika, orvosi angyalgyökér, szegfűszeg, fahéj, gyömbér, természetes kámfor, manna, mirha, kardamon, dióhéj, szerecsendió, fehér üröm, rozmaring, zsálya, sáfrány, édesgyökér, theriak, fehér kurkuma.

Mi az a svédkeserű?

Maria Treben eredeti recepttúrája után

A svédkeserű egy régi fűszernövény tinktúra, melynek eredete évszázadokra nyúlik vissza és amelyet Maria Treben véletlenül fedezett fel újra. Régi írások beszámolnak a svéd orvosról dr. Samstról és családjáról, akik először ezt a tinktúrát előállították.

Az írások a továbbiakban beszámolnak arról is, hogy dr. Samst 104 éves korában egy lovasbaleset következtében vesztett életét. Az akkori átlagosan várható életkort figyelembe véve dr. Samst igazi matuzsálemnek mondható.

Maria Treben a svédkeserű és a gyógynövénytan úttörője és előharcosa volt, számtalan előadást tartott Európában és Amerikában is egy folyamatosan szaporodó hallgatóságnak a svédkeserű és a gyógynövények alkalmazásáról. A hivatalos szervek újra és újra támadták őt, sarlatánsággal vádolták, sőt még bíróság előtt is felelnie kellett tevékenységéért. Tapasztalatait az "Egészség Isten patikájából” című könyvében írta le. Művei mind a mai napig a gyógyfüvek iránt érdeklődő emberek számára alapműként szerepelnek.

Treben asszony már életében modern és előrehaladott személyiség volt, aki folyamatosan a svédkeserű recepttúráján és annak időszerűvé tételén dolgozott. A legendát sok cég kihasználta és azóta különböző recepttúrákon alapuló svédkeserűt állítanak elő.   

 A „svédkeserű” név egy bárki által szabadon használható általános fogalom.  „Eredeti svédkeserű ” vagy „eredeti Maria Treben receptje alapján készült” elnevezéssel nagy mennyiségben kerülnek különféle recepttúrák alapján készített gyomorkeserűk gyártásra és forgalmazásra. Az „eredeti Maria Treben” szóképhez kapcsolódó recepttúránkhoz kizárólag azt az utolsó svédkeserű receptváltozatot használjuk, amelyet Treben asszony 1989-ben, két évvel halála előtt a törvény akkori előírásaihoz hozzáigazított és amelyről csak kézzel írott, de nyilvánosságra soha nem hozott feljegyzések léteznek. Ez a recepttúra Ausztriában élelmiszerként deklarált, a spanyolországi Bilbaóban székelő védjegyjogot harmonizáló Európa hivatalnál pedig „eredeti Maria Treben” szóképes márkanév alatt van bejegyezve.

Akciós ár: 6 869 Ft helyett 5 601 Ft
Akció ideje: 2019.05.14 - 2019.07.31
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!