Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza.

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kategóriák

AKCIÓ!

Bio kozmetikumok

Natúr kozmetikumok

PALEOLIT TERMÉKEK

Diabetikus termékek

Maria Treben Termékek

Ördögnyelv

AJÁNDÉKOK

KÖNYVEK

Alakformáló termékek

Női dolgok

Táplálékkiegészítők, vitaminok

Bió élelmiszerek

Öko mosó- és tisztítószerek

Baba - Mama - Gyerek

Búzafű- és zöldségprések

Akupresszúrás termékek

Fényterápiás eszközök

Márkaink

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Telefon: 
+36 20 251 3455

+36 70 617 8120

Pille (Ankir-b MKC) - 100 db

Pille (Ankir-b MKC) - 100 db
Új
Értékelés:

Cikkszám: 1873587

Élelmi rostok forrása. 
Egy tabletta kb. 500 mg élelmi rostot tartalmaz.

PILLE nevű termék Mikrokristályos Cellulózt tartalmaz, mely elősegíti a bélrendszer teljes tisztítását, pótolja azt a napi szükséges rostanyag tartalmat, mely a bélbolyhokat letisztítja a rárakódott salakanyagtól, azzal elősegíti a tápanyagok felszívódását. 

E mellett összegyűjti a bélrendszerbe jutott zsírokat, így azok feleslegesen nem fogják terhelni a szervezetet. 

Természetesen ezzel hozzájárul testsúlyunk egyensúlyban tartásához, illetve a szedési utasításnak megfelelő mennyiségben való bevétellel a fogyást is elősegíti!

Az élestok olyan anyagok, amelyek a növények (zöldségek, gyümölcsök, gabona magvak, stb.) sejtfalát alkotják. Az élelmiszerek tisztítása, feldolgozása miatt csökken az elfogyasztott táplálék rosttartalma, ami egy sor megbetegedést okozhat (az anyagcsere zavarai – elhízás, érelmeszesedés, cukorbetegség, szív- és érrendszeri megbetegedések, a bélrendszer daganatos megbetegedései). 

Az MKC a gyomor-bél traktusban stabil kolloid gélt illetve diszperziót képez. Részecskéi elnyelik a nedvességet, megduzzadnak, felveszik a bomlási termékeket és toxinokat. Ugyanakkor a fehérjéket és a szervezetnek szükséges tápanyagok összetett molekuláit az MKC részecskéi nem képesek magukban tartani és kivezetni a szervezetből. Ily módon az MKC fogyasztása nem bontja meg a táplálkozás egyensúlyát. A vizsgálatok tanúsága szerint az MKC képes kapcsolatba lépni a koleszterinnel, ami meggátolja, hogy utóbbi a véráramba kerüljön. Ezáltal az MKC elősegítheti a koleszterin kivezetését a szervezetből. 

Ahogy az MKC előrehalad az emésztőcsatornában, ingerli a mechanikus receptorokat, és ezzel aktivizálja a vékony- és a vastagbélben az emésztőnedvek kiválasztását és a perisztaltikát. Ezen kívül az MKC részt vesz a széklet kialakításában is. A folyadékkal való telítettségének és a szerkezete lazulásának köszönhetően az MKC megnöveli a széklet tömegét és térfogatát, gyorsítja a széklet áthaladását a beleken, csökkenti a has belső nyomását. 
    
Az élelmi rostok legfontosabb előnyös tulajdonsága mindemellett az, hogy alacsony az energiatartalmuk (0 kalória), miközben képesek a telítettség érzetét kelteni és elnyomni az étvágyat, ami nagyon fontos a túlzott táplálékbevitel miatti elhízás megelőzésében. 

Az egész szervezet élettevékenységében nagy szerepet játszik a vastagbél mikroflórája. A hasznos baktériumoknak mindenekelőtt élelmi rostokra van szüksége. 

A bél mikroflórája a rostanyag feldolgozása során a B csoportba tartozó, valamint PP és K vitaminokat szintetizál. 

A vastagbél védekező mechanizmusa abban áll, hogy igyekszik lerövidíteni a bejutó vagy benne képződő rákkeltő anyagok érintkezését a nyálkahártyával, amivel csökkenti ezek felszívódását, lerövidíti a béltartalom áthaladásának időtartamát, valamint normalizálja a bél hasznos mikroflóráját. 

Ár: 6 949 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!