Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza.

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kategóriák

AKCIÓ!

Bio kozmetikumok

Natúr kozmetikumok

PALEOLIT TERMÉKEK

Diabetikus termékek

Maria Treben Termékek

Ördögnyelv

AJÁNDÉKOK

KÖNYVEK

Alakformáló termékek

Női dolgok

Táplálékkiegészítők, vitaminok

Bió élelmiszerek

Öko mosó- és tisztítószerek

Baba - Mama - Gyerek

Búzafű- és zöldségprések

Akupresszúrás termékek

Fényterápiás eszközök

Márkaink

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Telefon: 
+36 20 251 3455

+36 70 617 8120

Bioeffective Gél Skin Relief 40g

Bioeffective Gél Skin Relief 40g
Bioeffective Gél Skin Relief 40g
Új
Értékelés:

Cikkszám: 98989837583

Bioeffective Gelenyhülés a bőrnek!

Örökzöld fenyőtűlevél komplex kivonata Aloe Vera és oajfalevél kivonatával dúsítva.

A fenyőtűlevél kivonata (CGNC – Conifer Green Needle Complex) erős antioxidáns. Az antioxidánsok olyan tápanyagok, melyek megvédik a sejtfalat a szabad gyökök által okozott sérülésektől. Az Aloe Vera hagyományosan alkalmazott szer a kisebb sebek, égések, sérülések enyhítésére. Antibakteriális hatású.

Kevésbé súlyos égési sérülések (többek között napégések) és egyéb bőrirritációk, csípések enyhítésére, kisebb sebek (vágások, karcolások, horzsolások) hámosítására.

Komoly sérüléseknél forduljon orvoshoz!

Alkalmazás: A megtisztított bőrfelületre vékony rétegben vigyük fel a gélt naponta 2-4-szer.

Külső használatra. Alkoholt és fenoxietanolt tartalmaz. Óvakodjunk attól, hogy a gél a szembe kerüljön.

Összetevők: Tisztított víz, glicerin, abszolút etanol, Pynus sylvestris, Picea Abies (L.) Karst, Carbopol, acetilezett monogliceridek, Aloe Barbadensis, Olajfalevél kivonat száraz koncentrátum (10:1), d-alfa-tokoferol-acetát 1100 NE (természetes anti-oxidáns), mentol, poliszorbát, fenoxietanol, dinátrium-edetát.

Származási ország: Ausztrália

A történet a XX. század 30-as éveiben Oroszországban kezdődött, amikor a biokémikusok azt kezdték kutatni, minek köszönhetik a fenyőfák, hogy szélsőséges klimatikus viszonyok mellett is megőrzik vitalitásukat és a betegségekkel szembeni ellenálló képességüket. A „felelőst” a fenyőfélék zöld részeiben találták meg és sikerült kidolgozniuk egy olyan kíméletes extrahálási eljárást, amivel a biológiailag aktív molekulákat sértetlenül, a természetben megtalálható eredeti formájukban és részarányukban tudták kivonni a fiatal hajtásokból.

Az élet hamarosan igazolta, hogy jó úton haladnak. A II. Világháború idején, a 900 napos blokád alatt Leningrád lakosai közül azok, akiknek a napi 125 grammos kenyéradagjába belekeverték a fenyőkivonatot, megmenekültek a skorbuttól, a vészes vitaminhiánytól és túlélték az évekig tartó éhezést. A súlyos háborús sebeket, égési sérüléseket is a fenyőkivonatból készített klorofill pasztával kezelték – megelőzve a fertőzéseket és felgyorsítva a sebgyógyulást. A fenyőkivonat a csernobili atomkatasztrófát követő mentesítésben is a leghatékonyabbnak bizonyult – a katasztrófa elhárítás emberei egészségének megőrzésében és a túlélők gyógyításában dokumentáltan nagy szerepet játszott.

 

Ár: 4 950 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!