Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza.

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kategóriák

AKCIÓ!

Bio kozmetikumok

Natúr kozmetikumok

PALEOLIT TERMÉKEK

Diabetikus termékek

Maria Treben Termékek

Ördögnyelv

AJÁNDÉKOK

KÖNYVEK

Alakformáló termékek

Női dolgok

Táplálékkiegészítők, vitaminok

Bió élelmiszerek

Öko mosó- és tisztítószerek

Baba - Mama - Gyerek

Búzafű- és zöldségprések

Akupresszúrás termékek

Fényterápiás eszközök

Márkaink

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Telefon: 
+36 20 251 3455

+36 70 617 8120

Grabovoj A világ és a tudat törvényei a lehetséges globális katasztrófa elhárításában

Grabovoj A világ és a tudat törvényei a lehetséges globális katasztrófa elhárításában
Új
Értékelés:

Cikkszám: 9874512

Grabovoj előadásanyaga magyarul. "Így tehát átlépnek, ráadásul meglehetősen finoman, abba az állapotba, melyben a Tudatuk: irányító rendszer. Vagyis itt válik láthatóvá, hogy a Tudat irányító rendszer, ráadásul a valóság bármely eleme számára. Ezzel feltártuk tehát saját Tudatuk rendszerét. "Ezzel elérkeztünk a módszerem szerinti önfejlesztés következő eleméhez. Ez már az előadás következő része. A Tudatuk szerkezete révén megvalósított önregenerálás...

"Ezzel elérkeztünk a módszerem szerinti önfejlesztés következő eleméhez. Ez már az előadás következő része. A Tudatuk szerkezete révén megvalósított önregenerálás és az általános, egyetemes harmonikus irányítás, melyek a Tudati adaptáció törvényei, érintik az önök jövőbeli újjáteremtését is. A jövő tehát tekinthető úgy is, mint a jelenben folyó fejlődésük adaptált, kiigazított alakja. 

Tehát megnézik, miként fejlődik a kollektív tudat, bevezetik oda a makromegmentés irányító jellemzőit, és a közvetlen hozzáférés e technológiájában a kollektív Tudat alakításával fognak foglalkozni, megjelenítésének e módszere, vagy fejlődésének e jellemzői révén, például szellemi szinten. Így, ha bevitték a makromegmentés szintjét, azzal tökéletesen valós módszert nyernek ahhoz, hogy hozzáférjenek bármely eseményhez, egyszerűen a környező emberek Tudatán keresztül. 

Kérdés: hogyan dolgozzunk a bőrtakaróval? 

Válasz: mint azt az előadás első felében mondtam, ez az elem ismét csak a Lélek terének fejlődésével áll kapcsolatban. A bőrtakaró fogalma a szféra belső részén lévő elemként értelmezhető: szféra, vagy másképpen fogalmazva, a Lélek fejlődési tere. Egyszerűen annyi a teendő, hogy fogjuk, és a Tudatunkkal, vagy az érzékelésünkkel megnézzük a szféra belső felületét. Ez magát a bőrtakarót jelenti. Stabilizáljuk, úgy, hogy ne legyenek rajta semmiféle dudorok, hogy a norma határain belül legyen a szervrendszer." 

Ár: 2 500 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!