Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza.

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kategóriák

AKCIÓ!

Bio kozmetikumok

Natúr kozmetikumok

PALEOLIT TERMÉKEK

Diabetikus termékek

Maria Treben Termékek

Ördögnyelv

AJÁNDÉKOK

KÖNYVEK

Alakformáló termékek

Női dolgok

Táplálékkiegészítők, vitaminok

Bió élelmiszerek

Öko mosó- és tisztítószerek

Baba - Mama - Gyerek

Búzafű- és zöldségprések

Akupresszúrás termékek

Fényterápiás eszközök

Márkaink

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Telefon: 
+36 20 251 3455

+36 70 617 8120

Grabovoj: Az élelmiszerek számsoros koncentrációja

Grabovoj: Az élelmiszerek számsoros koncentrációja
Új
Értékelés:

Cikkszám: 9874521

ÚJDONSÁG!

Grabovoj: Az élelmiszerek számsoros koncentrációja

RECEPTEKKEL!

140 oldal

Amikor az élelmiszerekkel foglalkozunk az örök élet és az örök fejlődés céljából, figyelembe kell venni az alábbiakat: az anyag és az információ külső áramlása elősegíti az örök fejlődési technológiákat a biológiai terven belüli telítődés elvének, az örök fejlődési technológiák tréningje elvének és a szellemi és anyagi komponens közötti kölcsönhatás elvének megfelelően.

Amikor tehát az élelmiszereknek - általánosan megfogalmazva, az élőlények által fogyasztott élelmiszereknek - az emberi szervezetbe való bejutásáról van szó, akkor itt mindenek előtt az örök fejlődés általános feladatát és ideológiáját kell figyelembe venni, amely az örök fejlődési technológiák kialakulására irányul, a táplálkozást alapul véve. Érzékelni kell a lélek struktúráját, amely a fizikai test formájában nyilvánul meg. Az élelmiszerek, amelyek egyebek között a világrendszeren belül információs jelleggel bírnak, az emberi szervezetbe jutva kölcsönhatásba lépnek a lélekkel. 

Az élelmiszerek működésének megértését célszerű a lélek síkján vizsgálni, amely a biológiai elvnek és a lelki irányítás elvének megfelelően építi fel a testet. A test biológiai működéséről a fizikai anyag lelki irányítására történő átmenetet az élelmiszerek felhasználásával is el lehet végezni.

Ezt alapul véve azok a számsorok, amelyek az egyes élelmiszereknek felelnek meg, az ember által fogyasztott élelmiszereket az örök fejlődés megismerésének területére irányítják, és ugyanakkor megvalósítják az ember örök életét.

Ár: 8 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!