Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza.

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kategóriák

AKCIÓ!

Bio kozmetikumok

Natúr kozmetikumok

PALEOLIT TERMÉKEK

Diabetikus termékek

Maria Treben Termékek

Ördögnyelv

AJÁNDÉKOK

KÖNYVEK

Alakformáló termékek

Női dolgok

Táplálékkiegészítők, vitaminok

Bió élelmiszerek

Öko mosó- és tisztítószerek

Baba - Mama - Gyerek

Búzafű- és zöldségprések

Akupresszúrás termékek

Fényterápiás eszközök

Márkaink

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Telefon: 
+36 20 251 3455

+36 70 617 8120

Grabovoj: Az emberek feltámasztásának módszerei és az örök élet - mostantól a valóságunk!

Grabovoj:  Az emberek feltámasztásának módszerei és az örök élet - mostantól a valóságunk!
Új
Értékelés:

Cikkszám: 87521212

ÚJDONSÁG!

Grabovoj:  Az emberek feltámasztásának módszerei és az örök élet - mostantól a valóságunk!

430 old.

Ebben a könyvben az emberek feltámasztása terén végzett gyakorlati tevékenységemről számolok be. Nemcsak az emberek feltámasztásáról, illetve helyreállításáról beszélhetünk, hanem az állatok, növények és bármely más dolgokéról, ebben a könyvben azonban alapvetően az emberek feltámasztásával foglalkozom.

Sokak számára a feltámasztás szimbolikusnak tűnik, bár lelke mélyén mindenki elfogadja a feltámasztást, mint ami mindig létezett a Világ valóságában. Ugyanakkor még sokunknak kell fejlődnie, hogy lelki szinten befogadjuk a Világot, és ez az oka, hogy ők még nem fogadják be a „feltámasztás” szót közvetlen értelmében, mivel akkor a megvalósíthatóságát is el kellene fogadni. Ennek elképzelése során az embernek jelentős erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy megértse, az eltávozott valóban visszatérhet.

Az a helyzet, hogy vannak emberek, akik nem gondolkoztak el mélyen arról, hogy épül fel a Világ, melyek a törvényei, mi is az élet. Éppen ezért a feltámasztás mellett csodálkozással fogadhatnak más tényeket is, mint például: az AIDS és a rák utolsó fázisában szenvedők kezelésem útján - nagy távolságról és közvetlen kapcsolat nélkül - megvalósított megmentése, az időjárás irányítása, a különböző szintű technikai eszközök, beleértve az űrhajózási létesítményeket is, meghibásodásának és üzemzavarának pontos meghatározása, különböző tárgyak materializációja és dematerializációja, a számítógépek gondolati irányítása, a múlt, jelen és jövő megváltoztatása, az emberek beszélgetésének megértése, bármilyen nyelven és bármekkora távolságról és még sok más. Ezeket a tényeket több kötetnyi hivatalos dokumentum támasztja alá. Sokat ezek közül a tények közül csodának tartanak, ugyanakkor a figyelembe kell venni a következőt: ismert, hogy a csoda nem mond ellent a természet törvényeinek, a csoda a természet törvényeiről alkotott elképzeléseinknek mond ellent.

Eljött az idő, hogy megváltoztassuk a környező világról és annak szerkezetéről kialakult elképzeléseket. Mi több ezt az új évezred küszöbén kell megtenni. És ez elengedhetetlen a világ megmentése érdekében.

Ez a könyv annak a sorozatnak a része, amely a Világ valódi képe bemutatását célozza meg.

A tudomány és technika rohamos fejlődésének vagyunk tanúi, és ez a folyamat egyre jobban gyorsuló ütemben zajlik. De tegyük fel magunknak a kérdést: mi történik az emberrel magával? Szintén fejlődik? Ha fejlődik, milyen téren? Tulajdonképpen mivel is köthető össze az ember fejlődése, haladása, evolúciója?

Valójában az ember fejlődése, tökéletesedése a tudatának fejlődésével áll kapcsolatban. Az ember fejlődésének jelenlegi szakaszában általában a két tudatállapot egyikében található: az álom és az ébrenlét állapota Mindenki jó ismeri ezeket az állapotokat. Most azonban nem foglalkozom az igazmondó álommal, mivel az igazmondó álom egy másik tudatállapotba történő átkerülést jelent. Én egy szokványos álomról beszélek.

Ár: 19 990 Ft
+ Véleményt írok

#3 - Funályszy Claudia2015.11.10. 09:39

A tartalmát igaznak tudom

#2 - Kovács András2015.06.02. 22:39

Május 29-én kaptam meg a megrendelt könyvet, amiért 19990 ft-ot fizettem. Felháborító, hogy ennyi pénzt elkérnek egy ilyen pocsék fordításért.

#1 - Pintér Borbála2015.06.01. 19:00

Nagyon érdekes. Szeretném megtudni, hogy hibátlan-e a könyv formai szempontból vagy ez még a hibás példányokból áll?