Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza.

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kategóriák

AKCIÓ!

Bio kozmetikumok

Natúr kozmetikumok

PALEOLIT TERMÉKEK

Diabetikus termékek

Maria Treben Termékek

Ördögnyelv

AJÁNDÉKOK

KÖNYVEK

Alakformáló termékek

Női dolgok

Táplálékkiegészítők, vitaminok

Bió élelmiszerek

Öko mosó- és tisztítószerek

Baba - Mama - Gyerek

Búzafű- és zöldségprések

Akupresszúrás termékek

Fényterápiás eszközök

Márkaink

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Telefon: 
+36 20 251 3455

+36 70 617 8120

Grabovoj: "A sikeres üzlethez vezető számok"

Grabovoj: "A sikeres üzlethez vezető számok"
Új
Értékelés:

Cikkszám: 7452125142

Jelen mű számsorokat közöl, amelyek az üzleti életben elfogadott szakszavaknak, meghatározásoknak és fogalmaknak megfelelő alkalmazásával Ön sikeresen fejlesztheti vállalkozását az örök fejlődés technológiái alapján.
A gazdaságot úgy tekintjuk, mint az emberek, az egész emberiség minden lehetséges tevékenysége, amely lehetővé teszi, hogy az emberek és a társadalom megteremtsék az életükhöz szükséges anyagi forrásokat. Ugyanakkor az örök fejlődés gazdasága elsősorban az örök fejlődéshez szükséges, de a természet által nem megújítható erőforrások újratermelésére irányul. Ezek után az örök fejlődés gazdasága meghatározza az élet szféráihoz szükséges, természetes, szociális és technogén módszerekkel megújuló források létrehozásának szükségességét. Az ilyen gazdaság megvalósításának alapja maga az ember, mivel az embereknek az örök fejlődésre irányuló elméletei és gyakorlati tevékenysége hozzák létre az örök fejlődés társadalmának gazdasági struktúráját.
Az emberi szükségletek összessége végtelenül sokrétű, számtalan, és állandóan növekszik, egyre bonyolultabbá válik. Az örök fejlődés gazdaságában fontos, hogy a célnak megfelelően fejlesszék a szükségletek kielégítésének alkotó és újjáteremtő módjait. Az emberi szükségletek határtalan volta és állandó növekedése vitathatatlan tény. 

Ár: 10 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!