Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza.

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kategóriák

AKCIÓ!

Bio kozmetikumok

Natúr kozmetikumok

PALEOLIT TERMÉKEK

Diabetikus termékek

Maria Treben Termékek

Ördögnyelv

AJÁNDÉKOK

KÖNYVEK

Alakformáló termékek

Női dolgok

Táplálékkiegészítők, vitaminok

Bió élelmiszerek

Öko mosó- és tisztítószerek

Baba - Mama - Gyerek

Búzafű- és zöldségprések

Akupresszúrás termékek

Fényterápiás eszközök

Márkaink

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Telefon: 
+36 20 251 3455

+36 70 617 8120

Grabovoj Tanítása Istenről

Grabovoj Tanítása Istenről
Új
Értékelés:

Cikkszám: 87454121

Grabovoj előadásanyaga Istenről. "amennyiben ismerjük, hogy az Isten hogyan működik a világban, .. hogyan van kölcsönhatásban például a fizikai realitás elemeivel, akkor már ebből is megkaphatjuk az irányítás elvét, csak amiatt, mert van ismeretünk; azaz az ismeretek szinkronizálják a cselekedeteinket, és a pontos irányítás elérését elsősorban ennek az ismeretnek köszönhetjük....

Az univerzális rendszer pedig a mások tanítása: azaz mihelyt az Istenről való tudások Fényét elkezditek adni, mondjuk a megmentésről, vagy arról, hogy hogyan is kell élni, mondjuk akár örökké, és hogy ne legyetek megsemmisítve, vagy egyáltalán, egyszerűen csak normálisan. 

Tehát, a teljes szabadság eleme, tehát a rendszer abszolút rugalmassága, - hát az ember, mint rendszer pl. a realitásban nem más, mint az Isteni út és az emberi út egybeesése. Azaz ez akkor következik be, amikor az ember önmagától helyesen lép, és az Isten által adott úttal egybe esik az övé. Akkor az embernek teljesen korlátlan szabadsága van, azaz lehetővé válik, hogy azonnal regenerálódjon, értik. És ettől meggyógyul; a számára legnagyobb problémák megszűnnek, amelyeket ilyen hatalmasaknak lát, azok a számára elkezdenek nem létezni: csak egy csettintés és nincs probléma, az ember eljut a normához. 

Ár: 2 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!