Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza.

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kategóriák

AKCIÓ!

Bio kozmetikumok

Natúr kozmetikumok

PALEOLIT TERMÉKEK

Diabetikus termékek

Maria Treben Termékek

Ördögnyelv

AJÁNDÉKOK

KÖNYVEK

Alakformáló termékek

Női dolgok

Táplálékkiegészítők, vitaminok

Bió élelmiszerek

Öko mosó- és tisztítószerek

Baba - Mama - Gyerek

Búzafű- és zöldségprések

Akupresszúrás termékek

Fényterápiás eszközök

Márkaink

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Telefon: 
+36 20 251 3455

+36 70 617 8120

Petrov: A világ teremtése - Mentsd meg magad

Petrov: A világ teremtése - Mentsd meg magad
Új
Értékelés:

Cikkszám: 741320

ÚJ! RENDELHETŐ!

424 oldal 


Szenzációs, könnyen érthető, igazi szépirodalmi remekmű fantasztikus fordításban tisztánlátókról, információs gyógyításról, világnézeti elvekről. Mindez önéletrajzi formába öntve végigkíséri Dr.Petrov életének azon útját, amikor megnyílt a belső látás képernyője, regenerálódtak a veséi, majd a tisztánlátás képességének kifejlesztése során a korábban műtétileg eltávolított epehólyagjának regenerációjával is megismerkedhetünk. 


Mi ez az új világlátásmód, amely a látható fizikai realitáson túl megmutatja azt a sok-sok dimenziót, amelyben jelen-múlt-jövő létezik, és az információs valóságból vajon mi fog matériát ölteni? 
Grigorij Grabovoj műveiből idézetek és magyarázatok Petrov tollából. Milyen kalandokban vett részt Igor Arepjevvel közösen a szerző, és hogyan segített Grigorij Grabovoj mindkettőjüket a szellemi fejlődés lépcsőfokain? 
Aki az Életfa tanfolyamokon részt kíván venni, mindenképpen ajánljuk, mintegy felvezetésképp a könyvet. 
Aki pedig Grabovoj tanításával ismerkedik, annak Grigorij Grabovoj életének új, eddig ismeretlen részletei tárulnak fel. 

Néhány idézet a könyvből: 

Már biztos voltam benne: valóban elválaszthatatlan részei vagyunk egy felsőbb erőnek, melyet, megbízható információ híján, vagy talán magának az erőnek a sugallatára, az emberek Teremtőnek 
szoktak nevezni. 
******************* 
Egyszer alkonyatkor a kórházi ágyamon feküdtem, tévét néztem. 
Egy pillanatra behunytam a szemem, és a sötétben ismét fényesen felragyogott egy vakító fehér pont. Majd szó szerint szétrobbant belülről. S már nem is a kórteremben vagyok, egyáltalán 
nem is e világon. Magába szippantott valami alagút, ahol elképzelhetetlen sebességgel száguldottam a kanyargó, hajladozó gumicsőre hasonlító folyosón. Így kerültem pontosan e gondolati térbe, ahol, Jung állítása szerint, folyamatosan keletkezik és alakul a Mindenség fejlődésének terve. Később megtudtam, hogy pontosan az ilyen álomszerű eseményeknek van kiemelkedő fontosságuk bármely ember fejlődésében. Még ha véletlenül kerülünk is a nem anyagi információs térbe, ez belépőt jelent a legkülönlegesebb kalandok világába, ebben és más világokban. 
Te meg azt kérded, miért fekszel a kórházban. Mert a sorsfordító döntésedért nem tudsz mással fizetni, csak az egészségeddel. Ezért forog a film a fejedben Krisztusról, mert most áldozat vagy, veled fizetnek mások bűnéért. Érted már? A Kozmosz törvényei nagyon szigorúak: mindenért fizetni kell. S ami a legfőbb, magad egyeztél bele. Felajánlották neked, te pedig nem utasítottad el. Dicsőségre vágytál? Hát most itt van neked, amennyit csak akarsz, a csepegtetőben. 
******************** 

És mit mond a tudomány? Mivel magyarázza a környezetünkben végbemenő csodákat? Rendszerint tudomást sem veszünk 
róluk, nem tartjuk eléggé hitelt érdemlőnek, kellően alátámasztottnak tudományos-technikai mérőműszerekkel. A tanúkkal igazolt, s az utóbbi időkben mind gyakoribb jelenségek magyarázata új fizikai törvények felfedezésére vár, az energia- 
és információátadás új formáinak magyarázatára. 
******************** 
Egyre többen keresték fel az Akadémiát. Egyesek valóban megkapták, amiért jöttek: egészséget, derűlátást, hitet a jövőben. Sokakban beindult a biokomputer; ők, maguk számára is váratlanul, olyan ember helyzetében találták magukat, ki egész életen át nem is sejtette, hogy születése óta sötét kontaktlencsét visel. Mi leszedtük a szemükről, s az emberek megértették, hogy fényszűrő nélkül 
a világ egész másképpen néz ki. Hogy az ember sokkal többet képes látni, mint gondolta. Akár a belső szerveket is láthatja, a sejtekben zajló folyamatokat, az aurát, s azokat az információs 
sérüléseket, melyeket az agresszív külvilág okozott nekik. Sőt mi több, képes önállóan, orvosi segítség nélkül diagnosztizálni bajait és gyógyítani magát. 
********************* 
Hogy láthatnád, amit nem mutat meg a fény? Melyik szemeddel? - gúnyolódott Simon. 
-Akinek megadatott, az szemek nélkül is lát. Figyelj! 
A názáreti Mária felé nyúlt, levette válláról a kendőt. Bekötötte vele a saját szemét, hátul megcsomózta. Amint teljesen sötét lett szemei előtt, megparancsolta, hogy keletkezzék fényes fehér pont egy másik térből, s táruljon ki a világ minden irányába. Most úgy látott mindent, mintha be sem lenne kötve a szeme. Sőt, nem csak előre látott, hanem oldalra és hátrafelé is. Látta, ami a közelben 
történik, s azt is, ami távol; azt, mi a múltban volt, s azt is, mit jövő rejt. 
Felállt helyéről a rendkívüli vendég, s magabiztosan elindult az asztalok között. Az ajtóban szolga állt, kezében tál nagy halom gyümölccsel. Jesua odament hozzá, ujjával egy nagy almára mutatott, 
és Simonhoz fordulva azt kérdezte: 
- Kérsz egy almát? Szép! Látod, hogy megcsípte az oldalát a nap? Vagy inkább ezt a pompás fügét szeretnéd? Határozott mozdulattal felvette a tálról a hosszúkás gyümölcsöt. 
A jelenlévők arca megnyúlt meglepetésükben. A tálat tartó szolga remegni kezdett, száját eltátotta, nyála a padlóra csöppent. 
- Töröld le a nyálad! - szólt rá a názáreti. 
Te valóban rendkívüli ember vagy - ismerte el nyöszörögve a kétségtelen tényt. - Hogy csinálod ezt? 
- A fény emberében belül is fény van, bevilágítja az egész világot. Ha nem világítana, sötétség jőne? 
****************** 
Kitárult előtte a rejtett világ, a szintek, struktúrák, adatbázisok, kezelési és irányító programok. A belső látás képernyője ajtónak bizonyult a láthatatlan Mindenségbe, mely mindig körbevesz bennünket, vár minket, árt vagy segít nekünk. 
Úgy döntöttünk, magunkkal visszük a Bardo-csatorna tizedik szintjére, hogy beavassuk. Megtette az előkészületeket. ... 
Bekapcsoljuk a belső látás képernyőjét. Meglepően könnyen fölemelkedünk. Elhagyjuk a földi szintet, belépünk a Bardo-csatornába. Fölemelkedünk benne. Tíz perc alatt felértünk a tisztásra. Tatyána örül: nagyszerűen lát mindent. Az isteni vénekhez vezetjük, föl a lépcsőn. Méltón viselkedik. 
Bekapcsoltuk a belső képernyőinket. Fölemelkedtünk az információs síkra. Elemezni kezdtük a helyzetet. A bolygótudat ez alkalommal is képek alakjában kommunikált velünk. Olja fején korona, ám szemmel láthatóan terhére van. Odaadni nincs kinek, meg aztán a család is megsínylené. Életvonala nagyon a külső körülményektől függ. De mitől? Egy férfit látunk, erősen kapaszkodik a székébe. A férje. Gyárigazgató. Az állását félti? 
Kinagyítjuk a képet. Ez meg mi: a székhez kötözték? A keze hátrakötve a szék keresztlécéhez. Két alak áll mögötte, egy férfi meg egy nő. A nő hátulról valami zsákot vagy csuklyát húz a fejére. Nagyon határozott. Szép nő: sudár termetű, hosszú hajú. Megkérdezzük Oljától, ismerős e. Leírjuk a külsejét. 
Ismeri: a férje szeretője. Ügyvédnő, segített megnyerni a férjének néhány polgári pert. 
A kép kiszélesedik. Oldalról vonat robog a lekötözött férj felé. Még egy pillanat, és belérohan, halálra zúzza. A férfi és a nő oldalra húzódnak. Mit tegyünk? Megállítjuk a vonatot. Először tisztázni kell a helyzetet... 
********************** 
Misa és Dása egyazon napon jöttek hozzánk. Néma és süket. Ugyanazon a napon kezdtünk hát foglalkozni is velük. 
Misa normális, egészséges fiú. Viszont a bal és a jobb agyféltekéi közt mintha vékony sötét hártya húzódna. Fal. Nem lesz könnyű áttörni. Ilyen esettel még nem volt dolgunk. 
Az okot keressük.... 
Dásával sem egyszerű a helyzet. Süketségének testi oka nincs. Viszont információs hangtompító dugó van mindkét fülében. Meg kell keresnünk az okát. Ismét az idők mélyére szállunk az információfolyamban. 
****************** 
Még több ezüst színt adunk. Összehúzzuk a csigolyákat, rendbe szedjük a gerincet. Rögzítjük, megerősítjük a normát. Elindult az energia. Most a farokcsontra is ráhelyezzük a normát, Zöld, fehér és ezüst színeket használunk. Megvan! A csigolyák a helyükre kerültek. A farokcsont mellett izomszakadások. Helyreigazítjuk a farokcsontot. Úgy tűnik, kész vagyunk. Parancsot küldünk az agyalapi mirigybe: 
- Vérömlenyeket eltávolítani! Ereket helyreállítani! 
********************** 
Mindenkinek joga van a saját véleményére, s hogy az vezérelje őt élete során. Ha egyszer az ő számára a tisztánlátás nem létezik, akkor nem véletlen, hogy fekete fal áll közénk s az ő tudata közé. 
Mi nem segíthetünk rajta. Máshová kell vinnie az elveit, gyanakvását, rosszindulatátú betegségét. Jobb neki a megszokott kórház. Ott neki kivágnak, amit csak lehet, bevarrják, ahol csak óhajtja. Mi legfeljebb együttérzésünket kínálhatjuk a párhuzamos világ lakójának. Jelene már nincs. Talán már jövője sem. Ki a hibás? Ő maga zárta szigorú korlátok közé mindkettőt. Azzal, hogy ilyen egyoldalúan értelmezi a valóságot. Hogyan segíthetne neki az ember, ha nem bízik benne? 


Ár: 5 500 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!