Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza.

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kategóriák

AKCIÓ!

Bio kozmetikumok

Natúr kozmetikumok

PALEOLIT TERMÉKEK

Diabetikus termékek

Maria Treben Termékek

Ördögnyelv

AJÁNDÉKOK

KÖNYVEK

Alakformáló termékek

Női dolgok

Táplálékkiegészítők, vitaminok

Bió élelmiszerek

Öko mosó- és tisztítószerek

Baba - Mama - Gyerek

Búzafű- és zöldségprések

Akupresszúrás termékek

Fényterápiás eszközök

Márkaink

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Telefon: 
+36 20 251 3455

+36 70 617 8120

Petrov: ÉLETFA – gyakorlati könyv

Petrov: ÉLETFA – gyakorlati könyv
Új
Értékelés:

Cikkszám: 8738578

Petrov: ÉLETFA – gyakorlati könyv

Dr. Arkagyij Petrov – filozófus, író 

 

 Dr. Arkagyij Petrov, az Élet Fája, alternatív gyógymód, tudásrendszer kifejlesztője

 Az ÉLETFA tudásrendszerének a kifejlesztője, az orosz bioinformációs technológia egyik legfontosabb képviselője, a harmonikus és teremtő Világ létrehozásának oktatója. Az ÉletFa tudásrendszerét azzal a célból alapította meg, hogy az Emberről, a valóság  irányításáról és az erre alapozott egészség helyreállítás technológiáról szóló tudást elterjessze.

2002-ben jelent meg „ A Világ teremtése” című trilógia, amelyben a szerző leírja, hogyan  változott meg teljesen az élete 50 évesen. Milyen lelki fejlődésen és tapasztalatokon ment keresztül.    1996-ban kórházba került, mert a veséi felmondták a szolgálatot. Az orvosok az állapotáról vitatkoztak, és a vese eltávolítása mellett döntöttek.  Egyik este egy jelenést látott Krisztus életéről, a régmúlt  időkről.  Tudós és ateista volt, de igencsak megrökönyödött, amikor a sárga szín elhagyta a testét és a veséi spontán regenerálódtak. Az orvosok nem tudták megmagyarázni a gyógyulást. Később ő ezt a  Teremtőbe vetett mély hitével magyarázta. Elbocsátották a kórházból.  Ekkor kezdte meg kutatásait és felfedezéseit a sejt és a szervregeneráció terén. Közvetlen utasításokat a Teremtőtől kapott. Tudata  felébredt.

Könyvében megismerhetjük az első tapasztalatokat a korábban sebészileg eltávolított szervek regenerációjáról, a szervezet fiatalításának technológiáját, a sejtszintű metabolizmus irányítását, az onkológiai megbetegedések folyamatának átírását és a bekövetkezendő események irányítását és harmonizációját.

Saját magán helyreállította az évekkel korábban eltávolított epehólyagját. Ultrahangos leletei bizonyítják a testében ismét megjelent epehólyagot.

Dr. Grigorij Grabovoj-jal 1996-97-ben találkozott, akivel összehasonlították az eredményeiket. Ráébredtek, hogy mindketten azt az isteni utat képviselik, amely a világ harmonikus fejlődésének az útja.

Később, 2005-ben jelent meg „Az Életfa” című könyv, amelyben a szerző a saját tapasztalatait felhasználva jut el a bioinformációs technológiához. Arkagyij Petrov könyvei nemcsak Oroszországban, de külföldön is megjelentek már (Németországban, Szerbiában, USA-ban, Ausztráliában).

A könyvekben leírt tudás különlegessége abban rejlik, hogy a gyakorlatokat alkalmazva a szervezet biofizikáját és biokémiáját lehet megváltoztatni. Az ÉletFának nevezett kutatómunkának köszönhetően olyan egyedi technológiát és módszert fejlesztettek ki az Intézet munkatársai, amely a legreménytelenebb diagnózisoknál is visszaállítják az egészséget, és regenerálják a szerveket és a szöveteket. Kezdetben ezek belső szervek voltak. Később kidolgozták a haj és a fog helyreállításának módszerét. A szervek regenerációja, a rákból, a vakságból a süketségből való meggyógyulás – mind-mind dokumentálva vannak, orvosi diagnosztika által megerősítettek és hitelesítettek.

Az ÉletFa ismeretrendszerét már sok-sok ember megismerte, országok különböző helyein tartanak tanfolyamokat, létrehoznak oktató központokat.

2011-ben Arkagyij Petrov tevékenysége nemzetközi elismertségre tett szert azáltal, hogy külföldi tudományos központok hívták meg konferenciákra és gyakorlati előadásokra. A meghívások egyre komolyabbak és egyre nagyobb létszámú közönség előtt zajlanak. Az oroszországi, az ukrán, a svájci, az ausztriai és a német eredmények sikerei várakozáson felüliek. Arkagyij Petrov módszerét tanulmányozásra és elterjesztésre ajánlják.Forrás:vegtelenforras.hu

Ár: 3 850 Ft
+ Véleményt írok

#1 - Kálmán László2016.04.28. 08:50

Öt csillagos könyv.
Csodálatos könyv, egy olyan tudóstól, aki később lett Istenhívő. A könyve nagymértékben szélesíti látókörünket, kellemes olvasmány.
Grigorij Grabovoj könyveit is forgatva, különleges tudáshoz juthatunk, amely megerősíti bennünk szellemünk gyógyító, alkotó erejét. Bemutatják, hogy különösen a mai világunkban mennyire fontos a hit, amelynek kialakítása és táplálása az Isten keresésével, az ismerkedésre törekvéssel, Jézus életének megismerésével tud erősödni