Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza.

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kategóriák

AKCIÓ!

Bio kozmetikumok

Natúr kozmetikumok

PALEOLIT TERMÉKEK

Diabetikus termékek

Maria Treben Termékek

Ördögnyelv

AJÁNDÉKOK

KÖNYVEK

Alakformáló termékek

Női dolgok

Táplálékkiegészítők, vitaminok

Bió élelmiszerek

Öko mosó- és tisztítószerek

Baba - Mama - Gyerek

Búzafű- és zöldségprések

Akupresszúrás termékek

Fényterápiás eszközök

Márkaink

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Telefon: 
+36 20 251 3455

+36 70 617 8120

Maria Treben Svédkeserű fűszerkeverék (dobozos) 72g

Maria Treben Svédkeserű fűszerkeverék (dobozos) 72g
Új
Értékelés:

Cikkszám: 2158651

A svédfüveket tartalmazó  tasak tartalmát 1,5 liter gabona-, vagy gyümölcspálinkával felönteni (ne legyen több 40%-os alkoholtartalomnál) és naponta felrázni. 20-30 nap elteltével átszűrni és kipréselni. A tinktúrát  kis üvegekbe töltjük, ezeket jól lezárjuk és hidegen tároljuk. Az átszűrt és vászon zsákba csomagolt  füvek frissítő fürdőként szolgálhatnak.

Tisztán természetes termék, a növények esetleges összeragadása (mézzel kevert) nincsen hatással a minőségre.

Tartalmazza többek között: fehérüröm, mirha, sáfrány, természetes kámfor, manna, fehér kurkuma, bábakalács gyökér, angelika, édesgyökér, dióhéj, theriak: zsálya, orvosi angyalgyökér, gyömbér, fahéj, szerecsendió, szegfűszeg, méz.

Maria Treben eredeti recepttúrája után

A svédkeserű egy régi fűszernövény tinktúra, melynek eredete évszázadokra nyúlik vissza és amelyet Maria Treben véletlenül fedezett fel újra. Régi írások beszámolnak a svéd orvosról dr. Samstról és családjáról, akik először ezt a tinktúrát előállították. Az írások a továbbiakban beszámolnak arról is, hogy dr. Samst 104 éves korában egy lovasbaleset következtében vesztett életét. Az akkori átlagosan várható életkort figyelembe véve dr. Samst igazi matuzsálemnek mondható.

Maria Treben a svédkeserű és a gyógynövénytan úttörője és előharcosa volt, számtalan előadást tartott Európában és Amerikában is egy folyamatosan szaporodó hallgatóságnak a svédkeserű és a gyógynövények alkalmazásáról. A hivatalos szervek újra és újra támadták őt, sarlatánsággal vádolták, sőt még bíróság előtt is felelnie kellett tevékenységéért. Tapasztalatait az " Egészség Isten patikájából” című könyvében írta le. Művei mind a mai napig a gyógyfüvek iránt érdeklődő emberek számára alapműként szerepelnek.

Treben asszony már életében modern és előrehaladott személyiség volt, aki folyamatosan a svédkeserű recepttúráján és annak időszerűvé tételén dolgozott. A legendát sok cég kihasználta és azóta különböző recepttúrákon alapuló svédkeserűt állítanak elő.   

 A „svédkeserű” név egy bárki által szabadon használható általános fogalom.  „Eredeti svédkeserű ” vagy „eredeti Maria Treben receptje alapján készült” elnevezéssel nagy mennyiségben kerülnek különféle recepttúrák alapján készített gyomorkeserűk gyártásra és forgalmazásra. Az „eredeti Maria Treben” szóképhez kapcsolódó recepttúránkhoz kizárólag azt az utolsó svédkeserű receptváltozatot használjuk, amelyet Treben asszony 1989-ben, két évvel halála előtt a törvény akkori előírásaihoz hozzáigazított és amelyről csak kézzel írott, de nyilvánosságra soha nem hozott feljegyzések léteznek. Ez a recepttúra Ausztriában élelmiszerként deklarált, a spanyolországi Bilbaóban székelő védjegyjogot harmonizáló Európa hivatalnál pedig „eredeti Maria Treben” szóképes márkanév alatt van bejegyezve.

Ár: 5 970 Ft
+ Véleményt írok

#1 - Karoly Klinko2015.11.14. 14:41

mindenkinek ajanlom ki kel probalni mert csak jot halotam rola
Tiszteletel
Klinko Karoly