Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza.

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kategóriák

AKCIÓ!

Bio kozmetikumok

Natúr kozmetikumok

PALEOLIT TERMÉKEK

Diabetikus termékek

Maria Treben Termékek

Ördögnyelv

AJÁNDÉKOK

KÖNYVEK

Alakformáló termékek

Női dolgok

Táplálékkiegészítők, vitaminok

Bió élelmiszerek

Öko mosó- és tisztítószerek

Baba - Mama - Gyerek

Búzafű- és zöldségprések

Akupresszúrás termékek

Fényterápiás eszközök

Márkaink

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Telefon: 
+36 20 251 3455

+36 70 617 8120

Bio2You Natúr homoktövis szemkontúr ápoló krém, 30 ml

Bio2You Natúr homoktövis szemkontúr ápoló krém, 30 ml
Új
Értékelés:

Cikkszám: 4751013961777

Természetes formula bioaktív hatóanyagokkal és hyaluronsavval csökkenti a ráncok megjelenését, erősíti, táplálja, hidratálja a szemkörnyék bőrét és a bőrnek kellemes, puha és komfortérzést kölcsönöz.

Aloe Vera csodálatosan nyugtatja és hidratálja a bőrt, enyhíti a viszketést, duzzanatot, csökkenti gyulladást és a bőr érzékenységét.

Kamilla kivonat lágyítja és nyugtatja a bőrt.

Az E-vitamin hidratálja, ezáltal helyreállítja a bőr tónusát és feszességét.

Értékes Homoktövis olaj táplálja és erősíti a hámsejteket, ezáltal gyorsítja a regenerációs folyamatokat. Antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, gyulladás gátló hatású, serkenti a bőr mikrocirkulációját.

Kókuszolaj megerősíti a belső szöveteket és megelőzi a bőr idő előtti öregedését,

Különösen alkalmas száraz és irritált bőrre. A kókuszolaj hidratáló, lágyító és nyugtató hatású. Megakadályozza az öregségi foltok, a ráncok kialakulását, javítja a megereszkedett bőrt, segít az ekcéma és a bőrpír esetén, serkenti a sejtek megújulását.

Nem tartalmaz alkoholt, színezőanyagokat és állati eredetű összetevőket!


Használat: Alkalmazza reggel és este megtisztított és tonizált a szemkörnyék egész területére. Lágy, finom mozdulatokkal vigye fel a szemkörnyékre és szemhéjakra, majd lágy, simító mozdulatokkal a halántékra és szemöldökök közötti részre.

EAN kód: 4751013960084

Összetevők: Aqua, Aloe Barbadensis (Organic Leaf) extract, Helianthus annus (Organic Sunflower) oil, Cosos nucifera (Organic coconut) oil, Stearic acid, Cetearyl alcohol, Glycerin, Chamomilla recutita flower extract, Phenoxyethalon Ethylhexylglyxerin, Cetyl Alcohol, Cocos glucosides, Hippophae Rhamnoides extract, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Phytic acid, Sodium hydroxide, Benzyl alcohol, Parfum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RÖVID CÉGBEMUTATÁS ÉS TERMÉKELŐNY LEÍRÁS

Cégünk új rövid nevét, mint BIOLA Biokozmetikai Kft, 2011. július 18.-án, teljes körű jogutódlással történő névváltozásként jegyezte be a Bács-Kiskun Megyei Cégbíróság. Cégünk korább rövid neve 2007.-től: BIOLA Natúrkozmetikai Kft volt.

A BIOLA Natúrkozmetikai Kft jogelődje, a BIOMED Bt 1990-ben alakult és 2007. november 20.-án alakult át teljes körű jogutódlással BIOLA Natúrkozmetikai Kft-vé.

Cégünk fő tevékenységi köre: kozmetikai és testápolási cikkek gyártása,

Cégvezető: dr.Gyovai Viola, okleveles biológus, az MTA kandidátusa

 A BIOMED Bt (mely nem azonos a ma is létező BIOMED KFT-vel) 1990 őszétől, mint gyógyhatóanyagokat, mikrobiológiai starterkultúrákat és kozmetikumokat fejlesztő vállalkozás kezdte meg tevékenységét. Az első kifejlesztett termékek egyike a szabadalmi oltalommal védett, az inaktivált, magas B-vitamin és nyomelem tartalmú élesztőt tartalmazó étrend kiegészítő tabletta. Ez a készítmény a szép bőr és szép haj kialakulásához szükséges hatóanyagokat/ vitaminokat tartalmazott. Ez a tevékenységi irányzat a későbbiekben még további 8 étrend kiegészítő készítmény kifejlesztésével folytatódott, külső megrendelők számára.

 A másik tevékenységi kör a háztartás-vegyi termékek fejlesztése. Ez két tisztítószer koncentrátum, két univerzális tisztítószer és egy bőrkímélő és környezetbarát rovarriasztó készítmény engedélyeztetését, és forgalomba hozatalát eredményezte.

 Az elmúlt évtizedekben 62-féle kozmetikumot fejlesztettünk megrendelésre. Ezek között tusfürdők, aromaterápiás krém-habfürdők, gyógynövényes hajsampon, masszázsolaj, testápoló emulziók, gyógyvizes masszázskrémek, magas minőségű arckrémek, hajápoló készítmény, férfi testápolási cikkek, gyógynövényes gélek, cellulitisz elleni multifunkcionális gél, gyógyvizes herpesz krém, stb. termékek voltak, amelyek többsége jelenleg is forgalomban van.

 A harmadik fejlesztési irányzat, mely a fő tevékenységi körré alakult a kozmetikumok fejlesztése saját gyártási célra.

Az elmúlt 12 évben cégünk a NATURISSIMO márkanév alatt történő megjelentetés céljából 98 lakossági és professzionális alkalmazásra szánt natúrkozmetikai arc- és testápolási terméket fejlesztett a magyar kozmetikai termékek piacára. Ezen kívül 38 féle biokozmetikumot gyártunk kizárólag exportra. A 2012.-től életbelépő nemzetközi COSMOS előírásoknak megfelelően formulázott natúrkozmetikai termékeinket, melyek 2-2 bioösszetevővel készülnek, sikeresen tesztelték és örömmel és megelégedettséggel alkalmazzák a kozmetikusok és az egészséges szépségápolás iránt elhívatott fogyasztóink.

 Amiben cégünk egyedülálló a magyar gyártók között, az az, hogy jelenleg cégünk az első, és ez idáig egyetlen BIOKONTROLL Nonprofit Kft (HU-ÖKO-01) által tanúsított arc és testápolási biokozmetikum termékcsaládjának gyártója. Ezen biokozmetikumaink összetevői, a magyar előírások szigorúsága miatt, több mint 95% ökológiai termesztésből származó növényi alapanyagot tartalmaznak, illetve fürdőkészítmények esetében több mint 70% az ökológiai összetevők aránya. Az ökológiai termesztésből származó növényi alapanyagok ellenőrzésén túl, a tanúsítás során szigorú átvilágításra kerül a biokozmetikumokkal szemben megkövetelt egyedi gyártás technológia megléte, az előállító laboratórium megfelelősége, és a késztermékek, receptúrája, minősége, csomagolása.

2006-tól 105 biokozmetikumot (ökológiai kozmetikumot) fejlesztettünk és tanúsíttattunk a BIOKONTROLL Hungária Nonprofit Kft szigorú ellenőrzése mellett, amelyek egy részét a BIOLA márkanév alatt a lakossági és professzionális felhasználók részére forgalmazunk Európában. Termékeink más részét az észak-amerikai piacon megrendelőnk egyedi márkaneve alatt kerülnek forgalomba.

 2009. augusztusától cégünk néhány biodinamikus összetevőt tartalmazó biokozmetikuma megkapta a DEMETER International e.V tanúsítását. Jelenleg, ezen legnagyobb egészségügyi biztonságot jelentő termékkategóriában 13 termékünk frontoldali csomagolásán tüntethetjük fel a DEMETER logót, míg 16 termékünk jogosult a csomagolás hátoldalán az összetevők között a biodinamikus mezőgazdasági termelésből származókat külön megjelölni.

Az ökológiai és a biodinamikus termelésből származó alapanyagok biztosítása céljából szoros kapcsolatot tartunk és  hosszú távú együttműködést alakítunk ki minden kiváló minőségű növényi alapanyagokat termelő és elhívatott ökológiai termesztést folytató gazdával, akik a mindennapi életükben is környezettudatos szemlélettel élnek és dolgoznak.

  Kereskedelmi kapcsolatrendszerünk dinamikusan fejlődik, jelenleg Kanadán és az USA-n kívül 7 országba exportáljuk termékeinket. A nemzetközi elvárásoknak megfelelően cégünk termékeinek minőségét az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer garantálja. Babatermékeinket, és néhány arcápoló kozmetikumainkat a szegedi Bőrgyógyászati és Dermatológiai Klinikán teszteltettük. Ezen termékeinket a Dermatológiailag tesztelten „hipoallergén” megjelöléssel láttuk el.

 2010.-óta, minden tavasszal részt veszünk, a Nürnbergben megrendezésre kerülő BIOFACH/VIVANESS, Európa legnagyobb natúr és biokozmetikai seregszemléjén. 2011. áprilisában, pedig részt vettünk Budapesten, a CORINTHIA Grand Hotel Royalban megrendezett SPATEC 2011. wellness és spa menedzserek részére szervezett konferencián, ahol tárgyaló partnereink rendkívüli elégedettséggel nyugtázták termékeink csomagolását és beltartalmi értékeit.

 Több mint 1000 négyzetméteres üzemi felületünkön környezetbarát technológiával, a gondosan kiválasztott alapanyagokból gyártjuk natúr, bio és demeter minőségű termékeinket. Még a csomagolóanyagainkat is úgy választjuk ki, hogy minél jobban védjük környezetünket, a levegő és a víz tisztaságát és a föld termőképességét. A termelés során a környezettudatos gazdálkodást tartjuk szem előtt. Környezetbarát fertőtlenítő és tisztítószereket alkalmazunk üzemünkben.

 Két üzemegységünkben 21 dolgozónk szolgálja a magas színvonalú termékek fejlesztését, gyártását és a rendszeres kapcsolattartást ügyfeleinkkel. Termékeinkről a BIOTREND (BIOINFO), a SZÉPÍTÉSZ, A HEALTH AND BEAUTY, és más szaklapokban, TV reklámokban hívjuk fel vásárlóink figyelmét.

Cégünk a tradicionális gyógynövény ismeret és a bőrgyógyászat legújabb kutatási eredményeinek figyelembevételével termékeket ad ahhoz, hogy szépségét természetes és egészséges úton teremtsék meg az üzletfeleink illetve szalonjaikban termékeinket választó vendégeik. A felhasznált növényi alapanyagok nagy része ellenőrzött ökológiai termelésből származik, amelyet a bio kozmetikumaink esetében Biokontroll Hungária Nonprofit Kft (HU-ÖKO-01), vagy ECOCERT illetve DEMETER tanúsítású. Rendszeresen ellenőrizzük, hogy növényi alapanyag beszállítóink környezetkímélő technológiával az előírásoknak megfelelő módon termesztik termékeinkhez szükséges növényi anyagokat.

 A professzionális natúrkozmetikai termékcsaládunk minden bőrtípusra és testkezelésekhez is hatékony, teljes kezelési programokkal szolgálja a kozmetikusok munkáját. Tanúsított biokozmetkumaink különösen nagy sikert arattak a bio anti-ageing lifting kezelésekben. Tápanyagokkal tartósan feltöltve és stimulálva a bőr természetes struktúra feltöltő folyamatait. A bőrhalványító kezeléseket kivéve minden más kezelési programra praktikusan megválasztott összetett hatóanyag csoportokkal biztosítja az eredményes kezelést és bőrállapot javulást.

Az arc és testkezeléseket végző kozmetikusok részére anyagismereti tréninget, tartunk annak érdekében, hogy minél megalapozottabb információk alapján részletesebb ismeretek birtokában tudják a kezeléseket elvégezni. Amennyiben igény van rá, a kezelési programokat bemutatjuk képzés keretében (amelyről oklevelet adunk kozmetikusaik számára), illetve konzultálunk a szakmai menedzsmenttel a legeredményesebb és gazdaságos kezelési programajánlatok kialakítása céljából. Természetesen semmi sem pótolhatja azt, hogy kozmetikusaik a vendégek egyéni érzékenységére, pl. allergia tekintettel legyenek, és ezt figyelembe véve végezzék a kezeléseket. Mivel a peelingjeink rövid hatóidejűek, ezért fontos, hogy a bőrdiagnózist követően a kezelések során az arcbőr bizonyos területein, pl orcákon figyelemmel kell kísérni a hámoldás előrehaladtát, és lehet, hogy a minimális hatóidőnél lemosandó a peeling.

 A termékeink címkéjén feltüntetett használati utasítás, kezelési idők, hatóidő utáni lemosás tonikok, maszkok esetében gondos betartása mellett garanciát vállalunk arra, hogy a kozmetikai szalonokban végzett kezelések látványosan szép eredményt hoznak, hatékonyan kezelve a különböző bőrtípusokat.

 Nagyszámú lakossági natúr és biokozmetikai termékünk az egészséget támogató testhigiénét és szépségápolást előnyben részesítő szállodai vendégek és családtagjaik részére széles választékot kínálnak. Ezek közül, az őszi időszaktól várhatóan legkelendőbb termékek kisebb csoportjait választottuk ki. Ezeket, az előnyeikkel kapcsolatban kiképzett shop asszisztensek sikeresen tudják ajánlani. Szívesen vállaljuk, hogy egy 2-3 órás képzés keretében oktatást tartunk a részükre a sikeres üzleti forgalom és a vásárlók minél gondosabb kiszolgálása érdekében. Azokat a termékeket, amelyeket a tavaszi szezontól célszerűbb a vásárlók részére megjelentetni, igényeik szerinti időpontban kezdjük beszállítani. például SPF27, vízálló fényvédő, SPF50+ fényvédő stb.

Natúr és biokozmetikai termékeinben vonatkozóan az általános európai normáknak megfelelően nem alkalmazunk:

 

Etoxilált emulgeátorokat (emulziók képzéséhez)

S.L.S-t (Sodim-Lauryl-Szulfátot)

Szintetikus színezékeket

Szintetikus illatanyagokat (parfüm)

Parabén-típusú konzerválószereket

Izotiazolin-származékokat tartalmazó konzerválószereket

Propilén-glikolt, butilén- glikolt, mint hidratáló anyagot

Petrolkémiai/ásványolaj-ipari anyagokat

Alumínium-tartalmú szintetikus vegyületeket

Állati eredetű glicerint

Előlt állatokból származó anyagokat

Nélkülözhető töltő- és adalékanyagokat.

Fantázianévvel ellátott (részletesen nem kiírt összetevők csoportja) hatóanyagokat.

 

Állatokon tesztelési kísérletet nem végeztünk.

GMO- mentes alapanyagokat használunk

Ionizáló sugárzást tartósítási célból sem alkalmazunk.

 

A termékek döntő többsége 100% VEGAN.

 

Ár: 6 200 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!