Bio termékek,bio kozmetikumok webáruháza

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

HealthAid OMEGA 3-6-9 60db

HealthAid OMEGA 3-6-9 60db
Új
Értékelés:

Cikkszám: 8745120

Az Omega 3-6-9 kapszula esszenciális zsírsavakat tartalmaz, melyek jótékony hatással vannak a kardiovaszkuláris rendszerre, az agyi funkciókra, valamint az egészséges növekedésre, fejlődésre. Az Omega 3-at és 6-ot önállóan nem tudja előállítani a szervezet, így kívülről kell azokat bejuttatni. Az Omega 9 jó hatással van a száraz, psoriasisos bőrre. Ezek a kapszulák nagy mennyiségű tiszta halolajat tartalmaznak, melyek gyorsan felszívódnak és hasznosulnak a szervezetben. Az Omega 3,6,9 kapszulát ajánljuk: Azoknak, akik támogatni akarják kardiovaszkuláris-, szaporodó- és idegrendszerüket. Azoknak, akiknek gyulladás vagy fertőzés miatt támogatásra szorul az immunrendszerük. Azoknak, akik késleltetni szeretnék az öregedéssel járó betegségek kialakulását Azoknak, akik javítani szeretnének bőrük minőségén. Gyermekek idegi fejlődésének elősegítésére, agyi funkcióik és aktív életvitelük fenntartására. Az esszenciális zsírsavak olyan szükséges zsírok, melyeket a szervezet nem képes szintetizálni és amelyeket külső forrásból kell bejuttatni a testbe. 
Az Omega 3-6-9 kapszula egyik funkciója, hogy növelje a HDL, vagyis a ,jó koleszterin" szintjét azáltal, hogy megragadja az LDL-t, vagyis a "rossz koleszterint" és a máj hoz szállítja, ahol az lebomlik és kiválasztódik. Ez egy nagyon fontos tulajdonság napjainkban, amikor sok ember küzd szívbetegségekkel és elhízással. Az esszenciális zsírsav hiány és az Omega 3/6 egyensúly hiánya számos súlyos egészségügyi problémával összefügg, mint például a szívroham, rák, inzulin rezisztencia, asztma, lupus, szkizofrénia, depresszió, szülés utáni depresszió, felgyorsult öregedés, stroke, elhízás, cukorbetegség, ízületi gyulladás, hiperaktivitás vagy Alzheimer-kór. 

Adagolás: napi kettő kapszula bevétele javasolt étkezést követően. Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban (kettő kapszula): Omega 3: 667mg (EPA 314 mg, DHA 210mg), Omega 6: 646mg (Linolénsav 400mg, GLA 246mg), Omega 9: 300 mg (olajsav: 300mg), E-vitamin 6mg, 60%*RDA. *RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel. 

Figyelmeztetés:
 Gyermekek elől gondosan elzárva, száraz hűvös helyen tartandó. A javasolt mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje, ha bármelyik összetevőjére túlérzékeny.

Nettó tömeg: 60 db kapszula:103,32 gramm(1722mg/kapszula).

Ár: 6 300 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!