Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza.

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kategóriák

AKCIÓ!

Bio kozmetikumok

Natúr kozmetikumok

PALEOLIT TERMÉKEK

Diabetikus termékek

Maria Treben Termékek

Ördögnyelv

AJÁNDÉKOK

KÖNYVEK

Alakformáló termékek

Női dolgok

Táplálékkiegészítők, vitaminok

Bió élelmiszerek

Öko mosó- és tisztítószerek

Baba - Mama - Gyerek

Búzafű- és zöldségprések

Akupresszúrás termékek

Fényterápiás eszközök

Márkaink

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

Telefon: 
+36 20 251 3455

+36 70 617 8120

VitalHerb Porc Komplex 90db

VitalHerb Porc Komplex 90db
Új
Értékelés:

Cikkszám: 5999882932026

VitalHerb Porc Komplex

MOST 90db+10db AJÁNDÉKBA!

A Porc Komplex porc és ízület tabletta, a túlterhelés miatt kialakult ízületi betegségekben vagy porckopásban szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális - gyógyászati célra szánt – tápszer. A készítmény aktív összetevőként glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfát-nátriumot, és metil-szulfonil-metánt (MSM) tartalmaz. 

 

Tápérték és aktív összetevők

 

2 tablettában

 

100 g készítményben

 

Energiatartalom

Fehérje (g)

Szénhidrát (g)

Zsír (g)

  

28,9 kJ (6,84kcal)

0

1,52

0,11

 

963,6 kJ (228kcal)

0

50,61

3,55

Glükozamin-szulfát

Kondroitin-szulfát-nátrium

MSM (metil-szulfonil-metán)

1200 mg

400 mg

600 mg

40 g

13,33 g

20 g

 

Összetevők: glükozamin-szulfát-kálium-klorid (rák eredetű); metil-szulfonil-metán (MSM);kondroitin-szulfát-nátrium; stabilizátor (izomalt); fényező anyag (sztearinsav)

Alkalmazási javaslat: Felnőttek számára napi 2 tabletta fogyasztása javasolt, legalább 3 hónapig. A termék szedése során ügyelni kell a bőséges folyadékbevitelre! A készítmény folyamatos, megszakítás nélküli, vagy kúraszerű szedésre is alkalmas.

A készítmény alkalmazása javasolt túlterhelés miatt kialakult ízületi betegségek vagy porckopás esetén, a különleges táplálkozási igény kielégítésére:

- Túlsúlyos személyek, sportolók, folyamatos álló ill. nehéz fizikai munkát végzők számára, akiknek ízületei fokozott terhelésnek vannak kitéve

- Idősebb korban lévők számára

Tárolás: a készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! Ne fogyasszon a javasolt napi adagnál többet! Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztása mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti!  A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A termék rák eredetű glükozamin-szulfátot tartalmaz, ezért a készítmény fogyasztása szigorúan tilos, ha érzékeny vagy allergiás tüneteket észlel rákfélék, kagylók, esetleg puhatestű állatok fogyasztása során!

Ár: 3 900 Ft
+ Véleményt írok

#1 - Magyar Jánosné2016.04.12. 19:55

Már több mint két hónapja szedem a Porc Komplexet és csak a legjobbakat tudom elmondani róla! Nekem nagyon bevált. Egy hónap után azt vettem észre, hogy nem fáj a csípőm, tehát 100 %-osan felszívódik.
Már többfélét kipróbáltam, de eddig csak ez mulasztotta el a fájdalmaimat.