Bio termékek,bio kozmetikumok webáruháza

EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...

Kapcsolat

Cég:
EKA Consulting Kft.
Adószám:
25396067-2-13
E-mail:
Ugyfelszolgalat@EcoBioBolt.hu

HealthAid CONERGY Q10 30db

HealthAid CONERGY Q10 30db
Új
Értékelés:

Cikkszám: 3245742

A Conergy30 szíverősítő kapszula kedvező hatással van a szív erejének fokozására meggyengült szívizomfunkció esetén. A koenzim Q10-nek komoly szerepe van az energiaképzésben: a zsír, a szénhidrát bejut a mitokondriumokba, a koenzim Q10 segítségével ezek az anyagok ATP-vé, azaz energiahordozóvá alakulnak át, ha a sejtnek energiára van szüksége, lebontja az ATP-t és felszabadítja a kötött energiát. Minél magasabb a sejtekben található koenzim Q10 szint, annál több energiát képesek előállítani.

A koenzim Q10 nem serkentőszer, hanem a szervezet energia-anyagcsere folyamatainak fontos szabályozója. Az alábbi hatásait ma már tudományos kutatások igazolják: fokozottabb energia termelés, kisebb mértékű fáradtságérzés, jobb szívizomfunkció, nagyobb munkabírás, általános közérzet javulása. A Q10 erélyes antioxidáns tulajdonsága is közismert. 

Adagolás: napi egy kapszula bevétele ajánlott. 

Figyelmeztetés: Gyermekek elől gondosan elzárva, száraz hűvös helyen tartandó. A javasolt mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje, ha bármelyik összetevőjére túlérzékeny. 

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban (egy kapszula): Koenzim Q10 30 mg, E-vitamin 3,35mg, 34%*RDA. *RDA: felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Nettó tömeg: 30 db kapszula: 23,7 gramm (790mg/kapszula). 

Ár: 4 600 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!